Akvárium Szilveszter Happy 1998 Budapest

Nagyításhoz kattintson a képre!

Akvárium Szilveszter Happy 1998

Három terem, egy belépő, közösségi időutazás a '90-es évekbe - ezt kínálja az idén szilveszterkor az Akvárium Klub.

december 31. vasárnap
kapunyitás: 20:30
KORHATÁR 18 - NAGYHALL


A már most dupla sold out-os decemberi bulit követően visszatér az Akvárium Klub bakelitekkel és magnókazettákkal díszített NagyHalljába a fesztiválok és Budapest kedvenc sorozata, a Necc Party, hogy a korszak legkínosabb zenéit játszva búcsúztassák az óévet. A KisHallban mindeközben a legnagyobb fekete RnB és hip-hop slágerekre rázhatod diszkógömbök és arany fuxos lufik között, míg a VOLT Lokálban a korszak ikonikus filmslágerei csendülnek majd fel illusztris filmsztárok képmásainak társaságban.

Érdemes időben érkezni, ugyanis, aki 20:30 és 22:00 között lép az Akváriumba, a jegyével automatikusan részt vesz a 22:00-kor kezdődő tombolán, ahol értékes nyeremények várnak kisorsolásra. A felajánlások között egy-egy Sziget, VOLT Fesztivál, Balaton Sound és STRAND Fesztivál bérlet, egy kétszemélyes borvacsora a HáziÁllatban, vagy éppen Bónusz Brigád vásárlási utalványok várják, hogy gazdára találjanak a sok egyéb más mellett.

Az időutazás a diszkógömbök, magnókazetták és szerpentinek közt jelmezben az igazi, öltözz be a '90-es évek legnagyobb sztárjainak, legyél te Britney Spears vagy épp a Ponyvaregény egyik ismert karaktere. Ha pedig változásra vágysz, a Fogadalom fal neked lett kitalálva. Itt megoszthatod a világgal, min változtatnál a következő évben, de lesz polaroid gép is fotófallal, hogy az év lezárása örök emlék maradhasson.

Jegyek:
Early Bird: 3000 Ft - SOLD OUT
Elővételes 1: 4000 Ft
Elővételes 2: 5000 Ft

VIP (mely tartalmaz egy pohár pezsgőt és korlátlan fingers food fogyasztást a VIP páholyban 21.00-23.00 óráig)
Elővételes 1: 7000 Ft
Elővételes 2: 10.000 Ft


Budapesti programok
Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Alkalmi rendezvények, Koncertek és fesztiválok
helyszín
  • Belváros
Település ismertető
  • Budapest

    Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu