I love Sicily - Vacanza a Budapest Budapest

Nagyításhoz kattintson a képre!

I love Sicily - Vacanza a Budapest

Szicília... olyan mint az élet esszenciája. Mintha a Jóisten roppant jókedvében teremtette volna ezt a csodás, kicsivel több, mint 25 ezer négyzetméteres szigetet.

Belenyúlt a zsákjába és arcán boldog derűvel hintette a földre a sok napfényt, a lágy meleg szellőt, a szemet gyönyörködtető környezetet. Amelyet aztán a helyiek igyekeztek meg is hálálni, sőt még rá is dobtak egy lapáttal.
Pompás épületeket emeltek, az ételek olyan színes kavalkádját teremtették meg, amelyeknek ellenállni szinte lehetetlen, és olyan boldog derűvel élik a mindennapjaikat, amely nekünk is javunkra válna.

A lényeg, hogy bármikor is érkezzünk Szicíliába a legnehezebb dolog nem az lesz, hogy a sokkal több holmi belegyömöszöljük a bőröndbe, nem is az, hogy a hangos, vibráló városon keresztül hogyan jussunk vissza a repülőtérre, hanem, hogy egyáltalán felszálljunk a gépre és hazajöjjünk....

Így aztán ha már voltál Szicíliában biztosan visszavágysz, ha nem akkor itt az ideje, hogy szó szerint és képletesen is belekóstolj ennek a csodás szigetnek a kultúrájába, gasztronómiájába.

S ki más tudná igazán átadni ezt a tudást és érzést, mint egy olyan ember, aki Szicília szülötte?

Kedves Barátom, Domenico Tarsilla lesz az útitársunk -Palermóból- ezen az estén, hogy végigkalauzoljon bennünket a sziget gasztronómiájának és kultúrájának ösvényein.

Mit csinálunk ezen a kellemes estén?
Először is eszünk, eszünk és eszünk. Végigkóstoljuk a sziget különleges ételeit. Beszélgetünk gasztronómiáról, kultúráról, moziról erről a pompás helyről!

A felszolgált ételek:
Antipasto: Mozzarella in carrozza, arancina e pitone
Il primo piatto: Pasta al forno
Dolce: Cannolo
Bor: Barbazzale

Időpont: 2018. március 21. 19.00 óra (program ideje kb. 3 óra)

A program ára: 7.300 HUF/ személy

Helyszín: Gustolato Budapest, V. Hercegprímás u. 13.


Budapesti programok

 

Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Gasztronómia
helyszín
  • Belváros
Település ismertető
  • Budapest

    Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu