Ingyenes szilveszteri fesztivál a Vajdahunyadvárban Budapest

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ingyenes szilveszteri fesztivál a Vajdahunyadvárban

Háromnapos óévbúcsúztató fesztivált rendeznek a Vajdahunyadvárban, ahol a tradicionális gasztronómiai élmények mellett a szilveszteri hagyományokat elevenítik fel.

December 29-től kezdve malacsütés, forraltbor sétány, pálinka terasz, vodka különlegességek, koncertek és gyermekprogramok várják az ide látogatókat. A rendezvény első napján ráadásul torkoskodhatnak is az érdeklődők: 50% kedvezménnyel készülnek az árusok.

Az óévbúcsúztató fesztivál sztárvendége Oroszország. A megrendezésre kerülő Vodka Show Budapest keretében 30 féle vodkát kóstolhatnak meg a látogatók, köztük orosz különlegességekkel és gasztronómiai remekekkel.

December 30-án Budapest egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri szilveszteri fesztiválján Dj. Dominique és Kiki, az első emelet frontembere közösen idézi fel a régmúlt nagy slágereit.

December 31-én álarcosbál várja a család legkisebb és legnagyobb tagjait egyaránt. A gyermekeknek malacsimogató és maszkkészítés biztosítja a felejthetetlen szórakozást.


Budapesti programok
Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
 • TELEPÜLÉS
  Budapest
 • CÍM
  Vajdahunyad vára
 • NYITVATARTÁS
  12.29-01.01 - 
Programtípus
 • Családi programok, Alkalmi rendezvények
helyszín
 • Belváros
Település ismertető
 • Budapest

  Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu