Nagy Szilveszteri Operett Gála Budapest

Nagyításhoz kattintson a képre!

Nagy Szilveszteri Operett Gála

Egész estés Szilveszteri program finom vacsorával, örökzöld operett dallamokkal, élőzenével és tánccal kellemes környezetben és válogatott vendégkörrel a Hatszín Teátrumban.

Nagy Szilveszteri Operett Gála és Vacsora a Hatszínben!

Pesti Broadway kellős közepén, az újonan megnyílt Hatszín Teátrum (VI. ker. Jókai utca 6.) ad otthont idén a Nagy Szilveszteri Operett Gálának.
Az esemény este 21 órakor kezdődik és előre láthatólag hajnalig tart majd.

Fellépnek többek között: Foki Veronika, Balog Tímea, Jenei Gábor, Dániel Gábor, illetve az est sztárvendége Gergely Róbert is remek táncdalesttel készül az eseményre.

Az Operett Gálán svédasztalos, háromfogásos vacsora várja a vendégeket, de az éjfél utáni virsli és a pezsgő sem maradhat el természetesen, miután a színházteremben véget értek az előadások és kezdetét veszi a táncos mulatság.

Az eseményre már csak korlátozott számban lehet jegyeket szerezni a nagyobb jegyirodákban és online is, ezen a linken keresztül:
https://nagy-szilveszteri-operett-gala.broadway.hu/2017-12-31-21-00

Legyen ott Ön is az év utolsó nagy operett mulatságán, töltse ezt a napot a Budapesti Showszínházzal és a meghívott művészeinkkel egy impozáns környezetben, kellemes társaságban és finom ételek között!

Jegyárak:
A jegyárak tartalmazzák az egész estés műsor, a vacsora és az éjféli pezsgő árát! A helyszínen büfé áll rendelkezésre további fogyasztáshoz, illetve extra igények esetén speciális étkezést is tudnak biztosítani.

Jegyárak: 15.000. - 30.000 Ft-ig


Budapesti programok




Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Kulturális programok, Alkalmi rendezvények, Gasztronómia
helyszín
  • Belváros
Település ismertető
  • Budapest

    Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapesten



és környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu