ÖTkERT pres. New Year s Eve 2018 Budapest

Nagyításhoz kattintson a képre!

ÖTkERT pres. New Year s Eve 2018

Egész évben együtt nyomjuk, nagy menetben voltunk, sose leszünk kicsiben. Akkor pont az év utolsó napján ne szednénk szét együtt a házat?

Csütörtök = ONE DANCE
Péntek = DR BRS és barátai
Szombat = GOLD, Candy és minden héten új izgalmak!

SZILVESZTER = HOVA MÁSHOVA MENNÉL?

Line-up:

GARDEN: Pure Mr G - Havlik - Lauer
HIP-HOP BISTRO: Endy - Jami
#feelthemusic
#youcandance

Egész évben együtt nyomjuk, nagy menetben voltunk, sose leszünk kicsiben. Akkor pont az év utolsó napján ne szednénk szét együtt a házat?
A közös hétvégék, a hajnalig tartó táncok, a cinkos összekacsintások önmagukért beszélnek... Mi csak annyit szeretnénk, hogy december 31-én se legyen ez másképp!

Nem árulunk zsákbamacskát, most is rengeteg meglepetéssel készülünk, de ahhoz, hogy igazán nagyot szóljon az este, számítunk Rátok is! Sok minden történt idén is, szép volt - jó volt, de itt az ideje továbblépni a 2018-as évbe és kihozni belőle a maximumot!

Az óév utolsó és az újév első éjszakáján most is minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal készülünk a VIP szekcióban, amit három kategóriára osztottunk: Diamond, Gold és Silver.
Asztalfoglalással kapcsolatosan a reservation@otkert.hu címen lehet érdeklődni - érdemes sietni, mert hamar fogynak a legjobb helyek.

Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/otkert-new-yer-s-eve-2018-971

VIP asztalfoglalás: reservation@otkert.hu


Budapesti programok
Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Koncertek és fesztiválok, Alkalmi rendezvények
helyszín
  • Belváros
Település ismertető
  • Budapest

    Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu