Nagyításhoz kattintson a képre!

Adventi Ünnep a Bazilikánál

idén újra együtt ünnepelhetjük az Adventet a Bazilikánál. 2021. november 19-től az AdventBazilika rendezvénysorozat Budapesten a Szent István téren hagyományos formájában kerül megrendezésre.

November 19-től az új év első napjáig várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretné igazi karácsonyi hangulattal megtölteni szívét, visszarepülni az időben és úgy felkészülni az ünnepre, mint amikor kisgyerek volt.

A család minden tagja garantáltan megtalálja a neki tetszőt számtalan programlehetőségünk közül, így a bazilikához való kilátogatás egy egész napos családi programmá válhat.

Ez évben visszatérnek a vásárra a gasztro és kézműves kiállítók a Szent István térre. Ahogy minden évben idén is feldíszítésre kerül egy hatalmas, közös karácsonyfa, mely az óriás adventi koszorúval és betlehemi jászollal együtt végig kíséri az idei AdventBazilika eseménysorozatait. Természetesen november 28-tól minden vasárnap sor kerül az adventi gyertyagyújtásra is.

A vásár ideje alatt minden nap fotókiállítással, jégpályával, valamint selfie automatával várunk kicsiket és nagyokat, továbbá minden délután 16:30-tól a bazilika homlokzatán csodálatos fényfestés kápráztatja majd el a közönséget.

Egy színvonalas adventi vásár hangulata sem lehet igazán ünnepi a megfelelő zenei aláfestés nélkül. Az AdventBazilika közönsége sem szenved majd hiányt kiváló művészek terén. Színpadunkon sztárvendégek mellett, fellép hangszeres együttes, duó, acapella-, gospel- és kamarakórus, sőt handpan koncert is többször kápráztatja majd el a térre látogatókat.

Általános kötelező nyitvatartási idő:

Hétfő – Csütörtök: 11:00 – 20:00 (9 óra)
Péntek: 11:00 – 22:00 (11 óra)
Szombat: 11:00 – 22:00 (11 óra)
Vasárnap: 11:00 – 20:00 (9 óra)

 
  • Programok Budapest környékén

  • Adventtől Vízkeresztig Szentendrén

    Szentendre történelmi belvárosa ismét ünnepi díszbe öltözik az Adventtől Vízkeresztig tartó időszakban, amely során adventi vásár, szabadtéri rendezvények, változatos művészeti programok és kiállítások várják a városba látogatókat és a helybelieket.Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Családi programok, Hagyományőrzés, folklór, Gasztronómia
helyszín
  • Belváros
Település ismertető
  • Budapest

    Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén