Nagyításhoz kattintson a képre!

Csodák Palotája

A megújult Csodák Palotájában 5000 nm-en, 2 szinten, több, mint 250 interaktív játékkal várunk titeket Óbudán a Kolosy térnél!

A Csodák Palotája Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely 21 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa egész napos programot kínál, hiszen több, mint 250- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 5D, 9D és Körmozi Élményvetítések és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Óbudán nem csupán remek hétvégi. családi és gyerekprogramot, kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is!

A Csopa a megszokott színvonalon, ám vadonatúj attrakciókkal, három önálló kiállítással (Newton Kiállítás, Illúzió Kiállítás, Születés Kiállítás) jól felszerelt Richter Gedeon Laborral, Szabaduló Szobákkal, Előadó- és Rendezvényteremmel valamint Magyarországon egyedülálló 9D Mozival és Körmozival várja a a tanulni és szórakozni vágyókat!

Természet műhelye- Ismerd meg játszva, hogy jelenik meg a tudomány a természetben!
A kreatív építési területen szabadon alkothatsz, építhetsz!
Találkozz a legnagyobb tudósokkal a Tudósok csarnokában! Fotózkodj velük!
A pletykasarokban tudj meg sok izgalmas részletet a tudósaink életéről!
Mágneses mező- A vonzások és taszítások világában könnyen megértheted a mágnesek csodás világát!
Űrállomás- Lépd át bolygónk és saját határaidat!
Record- Segíts a Földön rekedt földönkívülieknek hazajutni!
Születés világa- 12 éven felülieknek szóló tabudöntögető tárlat a születés és fogantatás témakörében
Illúziók- Csak hagyd, hogy káprázzon a szemed!
Newton almáskertje- Próbáld ki Newton felfedezéseihez köthető játékos eszközeinket!
Logikai megálló- Állj meg és tedd próbára magad! Itt megtudhatod, hogy milyen a vizuális memóriád, problémamegoldó, koncentráló képességed!

Mindezen Megállók megtekintését, kipróbálását tartalmazza a Csopa belépőjegy ára

HOGY A CSALÁDI NAP MÉG TARTALMASABB LEHESSEN, A KÖVETKEZŐ LEHETŐSÉGEKKEL IS VÁRUNK!

Lássatok hatalmas buborékokat, lángoló kezeket, füstölgő lombikokat az Öveges teremben!
Utazzatok 5D-ben a Naprendszerben!
Éljétek át a 9D hullámvasút izgalmait együtt!
Ámuljatok együtt a körmoziban!
Jussatok ki közös erővel a szabadulószobáinkból!
Próbáljátok ki a lábbilliárdot és a különleges csocsóinkat is!

A legkisebbek részére baba-mama szobát biztosítunk! A kiállításunk teljes területe akadálymentes! Ruhatárunk díjmentes.

CSALÁDI CSOPA CSODÁK PROGRAMSOROZATUNK MINDEN HÉTEN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP
Van-e annál nagyobb élmény, amikor a család apraja-nagyja együtt fedez fel valami újat, közösen értjük meg a körülöttünk lévő világ apró mozzanatait? Minden hétvégén 9-től 12 óráig Galaxis rendezvénytermünkben vagy a Richter Gedeon laborban várunk benneteket anyával, apával, nagyszülőkkel, rokonokkal egy kis közös kísérletezésre!

A foglalkozáson Csopa havibérlettel vagy belépőjeggyel lehet részt venni. A programhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

CSOPA CSALÁDI BELÉPŐJEGY ÁRA:
Családi jegy 4 főre (2 felnőtt+ 2 gyerek): 12200 FT
Ha hétfőtől-csütörtökig 16:00 után látogattok hozzánk 4-en, akkor Csopa Délutáni jeggyel: 7200 FT (1800FT/FŐ)
A családi jegy mellé kiegészítő gyerekjegy is váltható: 2500 FT/GYERMEK

A LÁTOGATÁS SORÁN KARSZALAGOT KAPTOK, ÍGY KIMEHETTEK NYUGODTAN EBÉDELNI ÉS A NAPI JEGYETEKKEL VISSZA IS JÖHETTEK HOZZÁNK, HISZEN A BELÉPŐTÖK EGÉSZ NAPRA ÉRVÉNYES!

Mini flashmobok a Játékos Tudomány Mozaik megállóiban
A Csodák Palotája a tudományt e hónapban méginkább beleszövi a budai villamoshálózattal utazók életébe. Novemberben 13 megálló a régi nevét megtartva, egy új fantázianevet is kap, melyekben az utazóközönség egy kicsit elidőzhet, hiszen a megállókban egy-egy fejtörő vár megfejtésre.

A Tudomány hónapjában minden héten egyszer a reggeli órákban egy-egy megálló életre kel, a Csopás plakátok szereplői megelevenednek és kis ajándékokkal várják a járókelőknek.

Az örök élet titka
A tudományok szeretete kortalan. Minden hónap utolsó keddjének délelőttjén a nyugdíjasoké a főszerep a Csodák Palotájában. Modern környezetben, a Csopa Playbar (Buda E&G, 2. emelet, 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.) Orion termében találkoznak a korosztály képviselői a Csopa SzTK – Szeniorok Tudományos Klubjában.

Töltsünk együtt néhány órát, meghívott vendégünk segítségével boncolgassuk közösen rejtelmes világunkat, együtt felfedezve a hétköznapok tudományát. A rendezvény második felében odahaza is elvégezhető kísérleteket ismerünk meg a Richter Gedeon laborban, melyek bemutatása mosolyt csalhat az unokák, barátok arcára.

Tudáspresszó: „A dinamika jövője - a jövő dinamikája”
2016. november 21-én Stépán Gábor, a Műegyetem professzora, az ERC Advanced Grant nyertese lesz Fábri György vendége a TudásPresszóban.

A beszélgetés 18.00-kor kezdődik, a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrált vendégeinknek a program részeként a CSOPA egy szabadon választott kiállítás - Newton, Illuzió, Születés vagy Mozi - 9D, körmozi ingyenes megismerését, kipróbálását tesszük lehetővé.

Nyitvatartás
Attrakciók / Bár
H-V 10:00 - 22:00 / 24:00
Helyszín
1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
Buda Entertainment & Gastro
(volt Új Udvar)
Tel: +36 1 814 80 60


Budapesti programok


 • Programok Budapest környékén

 • Advent Szentendrén

  Szentendre történelmi belvárosa újra ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakra. Adventi vásár a sétálóutcában, szabad- és beltéri rendezvények, művészeti és kulturális programok, kiállítások várják a látogatókat az öt hét alatt. A négy adventi vasárnapon a város lakói már hagyományosan gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún. A gyertyagyújtásokat ünnepi műsor, teázás és fényfestés kíséri. Az adventi programsorozat a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színháztermében megrendezett, ingyenes újévi koncerttel zárul január elején.

 • Adventváró és adventi hétvégék a Skanzenben

  Éljék át a tél és az advent hangulatát a Skanzenben! Két adventi hétvégén is kinyitja kapuit a Szabadtéri Néprajzi Múzeum. Az ünnepi készülődés részeként falusi szokások felelevenítésével, finomságok kóstolásával és kézműves programokkal várja látogatóit a múzeum.Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
 • TELEPÜLÉS
  Budapest
 • CÍM
  1036 Budapest, Bécsi út 38-44. | Buda EG Bevásárló
 • E-MAIL
  info@csopa.hu
 • WEBOLDAL
  www.csopa.hu
 • NYITVATARTÁS
  05.12-12.31 - 
Programtípus
 • Egyéb szórakoztató programok, Családi programok
helyszín
 • Belváros
Település ismertető
 • Budapest

  Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén


Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu