Pünkösdi Játékok - Népművészeti Fesztivál Budapest

Nagyításhoz kattintson a képre!

Pünkösdi Játékok - Népművészeti Fesztivál

Népművészeti fesztiválnak örülhetnek, akik pünkösdkor ellátogatnak a Várkert Bazárba! A 3 napos esemény a Pünkösdi Játékok elnevezést kapta, melyen pünkösdi hagyományokkal, pünkösdi népszokásokkal ismerkedhetnek a látogatók.

Mesterség bemutatók is lesznek, a hagyományos népi mesterségeket ki is lehet próbálni. Az eseményt workshopok is színesítik. A gyermekekről sem feledkeznek meg a szervezők, játszóházzal klszülnek. A program látogatása ingyenes!

Pontos helyszín:
Várkert Bazár (I. ker., Ybl Miklós tér 2-6.)

A program látogatása ingyenes!


Budapesti programok


 • Programok Budapest környékén

 • Szentendrei Pestisűző Fesztivál

  Szentendre legújabb kortárs művészeti fesztiválja, a Szentendrei Pestisűző Fesztivál első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre június 16-17-én. Az ingyenes rendezvény egy 18. századi, szentendrei pestis-történetre alapul. A kétnapos fesztiválon számos koncert- többek között Anna & The Barbies, Supernem, Bohemian Betyars-, különféle borzongató programok, haláltánc, fáklyás felvonulás, és hajóverseny várja a látogatókat

 • 20. Eperfesztivál az Epermester Pincészettel

  Idén sem maradhat el a már hagyománynak számító Eperfesztivál! Rengeteg eperborral készülünk, hogy biztosan minden látogató belekortyolhasson zamatos nedűinkbe.

 • Pünkösdi Örökség Ünnep

  Ismeri a kékfestés hagyományát? Tudja, hogyan remélnek Novajon és mi is az a molnárkalács? Pünkösdkor a Skanzen portáin minden évben találkozhat a szellemi kulturális örökségét őrző közösségekkel. Emellett felelevenítjük a Dunántúlon ismert tavaszköszöntő szokást, a pünkösdölést.

 • Szentendrei Lurkócia Gyereknap

  Lurkócia, Szentendre gyerekállama idén is megnyitja kapuját a helyi és a környékről érkező gyermekek és családjaik számára.

 • Pickup 4x4 Fesztivál

  A Pickup 4x4 - Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum közösen rendezi meg 2018. július 14-én immár második alkalommal a Pickup & 4x4 Fesztivál-t a Hungaroringen.Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
Programtípus
 • Hagyományőrzés, folklór, Családi programok
helyszín
 • Belváros
Település ismertető
 • Budapest

  Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu