Szilveszteri gálavacsora a Radisson Blu Béke Hotelben Budapest

Nagyításhoz kattintson a képre!

Szilveszteri gálavacsora a Radisson Blu Béke Hotelben

Legyen részese a Radisson Blu Béke Hotel, Budapest megújulását követő első gálavacsorának és partinak, ahol különleges programokkal és felejthetetlen élményekkel várjuk!

Szilveszter a Radissonban:
Az est sztárvendége ZSÉDA. Fellép a VARIDANCE társulata, a tánczenét a STARMACHINE zenekar szolgáltatja, majd DJ gondoskodik a hajnalig tartó fergeteges hangulatról a táncparketten.

Nosztalgiafotózás és további meglepetések!

Részvételi díj:
54 900 Ft/fô, amely tartalmazza Jaksics József lélegzetelállító ötfogásos menüjét, az éjféli büfét és a korlátlan italfogyasztást hajnal 3-ig.

Jegyfoglalás személyesen a szálloda recepcióján vagy a timea.sarik@radissonblu.com e-mail címen, illetve a JEGYMESTER.HU oldalán.

Szilveszteri menü:
Radisson Blu Béke üdvözlőfalatok
Füstölt pisztrángfilé wasabis alma majonézzel és pisztrángkaviárral
Vargánya erőleves göngyölt csirkemellfilével
Campari vérnarancs sorbet tápiókakaviárral
Marhabélszín sült csicsókával, fondant burgonyával, savanyított charlotte hagymával
Panyolai almaszelet kecskesajttal, sós csokoládéval

ÉJFÉLI BÜFÉ
Korhelyleves, lencsefőzelék füstölt hússal,
malacsült klasszikus körettel, virsli mustárral és tormavariációkkal

Korlátlan italfogyasztás üdvözlő-és éjféli pezsgővel, ásványvízzel, üdítőkkel, sör- és borválogatással, kávé- és teavariációkkal.

TALÁLKOZZUNK A RADISSON BLU BÉKE HOTEL, BUDAPEST ELEGÁNS, MEGÚJULT TEREIBEN SZILVESZTER ÉJSZAKÁN 18:30-TÓL! (1067. Budapest, Terézkrt. 43.)


Budapesti programok


 • Programok Budapest környékén

 • Advent Szentendrén

  Szentendre történelmi belvárosa újra ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakra. Adventi vásár a sétálóutcában, szabad- és beltéri rendezvények, művészeti és kulturális programok, kiállítások várják a látogatókat az öt hét alatt. A négy adventi vasárnapon a város lakói már hagyományosan gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún. A gyertyagyújtásokat ünnepi műsor, teázás és fényfestés kíséri. Az adventi programsorozat a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színháztermében megrendezett, ingyenes újévi koncerttel zárul január elején.

 • Adventváró és adventi hétvégék a Skanzenben

  Éljék át a tél és az advent hangulatát a Skanzenben! Két adventi hétvégén is kinyitja kapuit a Szabadtéri Néprajzi Múzeum. Az ünnepi készülődés részeként falusi szokások felelevenítésével, finomságok kóstolásával és kézműves programokkal várja látogatóit a múzeum.Települések Budapest közvetlen közelében

Program info
 • TELEPÜLÉS
  Budapest
 • CÍM
  Budapest, Teréz krt. 43.
 • SZERVEZŐ
  Radisson Blu Béke Hotel
 • E-MAIL
  timea.sarik@radissonblu.com
 • NYITVATARTÁS
  12.31-01.01 18:30-02:30 
Település ismertető
 • Budapest

  Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió kilencedik legnépes...

Szállások Budapestenés környékén


Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu