Szállás árak Hilton Budapest

Hilton Budapest

Címlap » Budapest » Budapesti szállások » Hilton Budapest » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Napi szobaszervíz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Szobaszolgálat, Mosoda, Pénzváltás, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Ajándékbolt, Központi széf, Zárt parkoló, Garázs, Borospince, Busz parkoló, Hotel-taxi, Business-center, 24 órás portai szolgálat, Autókölcsönzés, Étterem, Cukrászda, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Rádió, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Mozicsatorna, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Kozmetika, Fodrászat, Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Edzőterem
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (Tolókocsival lehet közlekedni, Szépségszalon, Cigányzene, Élõzene, Salátabár, Különterem)

Hilton Budapest****

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő különleges építészeti kialakítású Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda modern falai egy 13. századi dominikánusrendi templom és kolostor romjaira valamint egy 16. századi Jezsuita kollégiumra épült tökéletes harmóniát teremtve a múlt és a jelen építészeti stílusai között. Elhelyezkedésének köszönhetően a Hilton Budapest szobáiból és tereiből lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára, a kecses hidakra, a Margitszigetre, a Parlamentre, a pesti belváros impozáns épületeire és a budai hegyekre.

A tágas és napfényes Hilton vendégszobák ideális helyszínt biztosítanak a munkához és kikapcsolódáshoz egyaránt. A Plus kategóriájú Hilton vendégszobák és Hilton Executive szobák lélegzetelállítóan szép, panorámás kilátást nyújtanak a Dunára és a belvárosra. A szálloda 3. emeletén található Executive Emelet személyre szabott vendéglátást biztosít a különleges kényelmet kedvelő utazóknak. A vendégek kényelme érdekében a szélessávú vezeték nélküli Internet a szálloda teljes területén elérhető.

A Hilton Budapest ICON éttermében brilliánsan ötvöződik az innováció a tradícióval. Modernségének és eleganciájának köszönhetően az Icon a jövő szellemiségét idézve méltóságteljesen illeszkedik a Budai Várnegyed történelmi hangulatába. A 240 vendég befogadására alkalmas, privát szalonnal és 16 panorámaablakkal rendelkező étteremből pazar kilátás nyílik a Halászbástyára, a Dunára és a Parlamentre. Az ICON páratlan Hilton Breakfast reggelijével, egyedülálló a la carte ebéd- és vacsoramenüvel, valamint fenséges hétvégi brunch-kínálatával várja vendégeit. A Lobby Bar kényelmes foteleiből a Dominikánus Udvarra és a Parlementre nyílik a kilátás. A kínálatban fantáziadús koktélok, borok, házi készítésű sütemények és a Hilton klasszikusai, a Cézár saláta, a Club szendvics és a Hilton Burger szerepel.

A szálloda elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző, akár 660 fős rendezvények lebonyolítására. A szálloda 24 különböző események fogadására alkalmas terme és igény szerint alakítható lakosztályai nagy rugalmasságot biztosítanak a rendezvények szervezőinek. A szálloda a legmodernebb technikai felszereltséggel és jól képzett személyzettel áll a vendégek rendelkezésére. A nap 24 órájában nyitva tartó Business Center, a rendezvénytermek minősége valamint a felkészült szakembergárda a garanciája rendezvénye sikerének! A szálloda elhelyezkedése különleges incentive és kiegészítő programok könnyű megközelíthetőségét teszi lehetővé.

Különleges szabadtéri rendezvényhelyszínek: a Dominikánus udvar és kerengő A szálloda leleményes tervezésének köszönhetően a 13. századi domonkos rendi kerengő és kolostor a modern Hilton Budapest szálloda belső részeivé váltak és biztosítanak egy különleges szabadtéri helyszínt. A Dominikánus udvar és a kolostor kerengője bankettek, gálavacsorák, állófogadások, esküvői ceremóniák vagy előadások tökéletes helyszínei lehetnek akár 300 fő részére is.

A szálloda első emeletén található légkondicionált edzőterem a Hilton Fitness by Precor fitness és kardió berendezéseivel várja sportolni vágyó vendégeket. Az amerikai Precor kombinált erősítőgépek minden kényelmi és szakmai igényt kielégítenek. A kardió gépparkot Precor kerékpárok, futópad, ellipszisjáró, taposó gép és nyújtó gép alkotja. Az edzés utáni kikapcsolódást szolgálja a rendszeresen karbantartott szauna blokk hideg vizes zuhanyzóval és fenyő pihenő bútorokkal. A szolgáltatás igénybe vétele koedukált rendszerben történik. Vendégeinket az 53 csöves, arcbarnítós álló szoláriumban barnulásuk alatt a beépített hangszórókon keresztül kellemes zene szórakoztatja. Külön masszázshelyiségben több féle masszázs igényelhető. Csodálatos kikapcsolódást ígér a Várnegyed körül elhaladó futóösvény.

Tömegközlekedési eszközökkel a városközpont illetve a legfontosabb történelmi nevezetességek nagyon könnyen megközelíthetők. A Budapest Airport 24 kilométerre helyezkedik el a szállodától. A Budapesti Kongresszusi Központ 10 perc alatt, a Budapest Aréna, a Puskás Stadion és a Hungexpo 45 perc alatt érhető el.

A Várnegyed védelme érdekében sorompókat helyeztek el a Vár kapuinál. A Hilton Budapest vendégei részére a behajtást és a parkolást térítésmentesen biztosítja. A sorompónál kapott parkolójegyet - amellyel térítésmentesen tudnak a szálloda előtti területen parkolni - a szálloda bérmentesíti. Kérjük, hogy a sorompónál a 'Szállodákhoz' gombot nyomják meg, és a kapott kártyát a főportán érvényesítsék. A biztonságos parkolás érdekében ajánljuk őrzött mélygarázsunkat, ahol 35 autó részére tudunk állandó parkolást biztosítani térítés ellenében. Garázsmesterünk magas színvonalú, külső és belső autótisztítással várja a vendégeket.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek 100%   Szülővel egy szobában
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Átutazó, Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Budapest
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    1014 Budapest, Hess András tér 1-3.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: 5 | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Budapest

    Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja...