Ida Panzió

Címlap » Budapest » Budapesti szállások » Ida Panzió » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
 • Zöldövezet (A Sas-hegy elegáns zöldövezetében, csupán 4 km-re a történelmi városnegyedtől)
szolgáltatások
 • Általános szolgáltatások
  Őrzött parkoló (zárt), Nyelvismeret
 • Szolgáltatások a szobában
  TV, Minibár

Ida Panzió***

Az Ida Panzió a Sas-hegy elegáns zöldövezetében fekszik csupán 4 km-re a történelmi városnegyedtől, a bevásárló és szórakoztató központtól.

A panzió nyugalmát a közelében elterülő Sas-hegyi Természetvédelmi Terület fokozza. A városközpont (Váci utca, Ferenciek tere) egy buszjárattal 15 perc alatt elérhető. A panzió csendes, nyugodt környezete, egyszerű megközelíthetősége, családias hangulata - reméljük - mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ne felejtsenek el minket.

Az Ida Panzió a Sas-hegy elegáns zöldövezetében fekszik csupán 4 km-re a történelmi városnegyedtől, a bevásárló és szórakoztató központtól.

Megközelítés tömegközlekedési eszközzel:

Budapest Nyugati pályaudvarról,

Utazzon a 3-as metróval a Ferenciek teréig. Ott szálljon át a 8-as buszra (Gazdagréti tér végállomás irányába, a megálló az Egyetemi Könyvtár elött a Central Kávéházzal szemben található). A 8-as buszról a Zólyomi úti megállónál szálljon le, amely a Novotel Hotel után következik. A leszállást követően jöjjön egyenesen a Zólyomi úton, majd a sarkon forduljon jobbra, az utca végén bal oldalt található az Ida Panzió. Taxival kb.1900 Ft

Budapest Keleti pályaudvarról,

Utazzon a 7-es busszal a Ferenciek teréig. Ott szálljon át a 8-as buszra (Gazdagréti tér végállomás irányába, a megálló az Egyetemi Könyvtár előtt a Central Kávéházzal szemben található). A 8-as buszról a Zólyomi úti megállónál szálljon le, amely a Novotel Hotel után következik. A leszállást követően jöjjön egyenesen a Zolyómi úton, majd a sarkon forduljon jobbra, az utca végén bal oldalt található az Ida Panzió. Taxival kb. 1900 Ft

Budapest Déli pályaudvarról,

Utazzon az 139-es autóbusszal a Fehérló utcai megállóig. Picit visszasétálva megpillanthatja a sárga, IDA - felíratú táblánkat, mely elvezeti hozzánk. Taxival kb. 1400 Ft

Ferihegy II. repülőtérről,

Taxival kb. 4000 Ft

Megközelítés autóval

M1, M7 autópálya

Az M1, M7 autópálya bevezeti Önt Budapestre. Jobb oldalon a WIEN-Hotelt fogja látni. A jobb oldali sávban maradva az első közlekedési lámpánál forduljon balra, ezt követően szemben megpillanthatja sárga IDA-felíratú táblánkat, mely elvezeti hozzánk.

M3 autópálya

Az M3 autópályát elhagyva a Centrum tábla irányában haladva eljut a Huhgária krt.-ra. A Hungária krt.-on a hatodik lehetőségnél forduljon jobbra, ez a Thököly út. Továbbiakban a Thököly út, Rákoczi út, Kossuth Lajos utca, Erzsébet híd, Hegyalja útvonalon haladjon! A Hegyalja úti hosszas emelkedő; után egy balra kanyarodó felüljárón jöjjön, amelyen Bécs, Győr felé lehet eljutni. Az első közlekedési lámpánál kérjük forduljon jobbra, innen egy sárga, IDA-felíratú tábla elvezeti hozzánk.

M5 autópálya

Az M5 autópályát elhagyva a Lágymányosi híd irányába haladjon tovább. Továbbiakban a Lágymányosi híd, Szerémi út, Galvani út, Andor utca, Egér út. Budaörsi út, - jobb oldalon a WIEN-Hotelt fogja látni. A jobb oldali sávban maradva az első közlekedési lámpánál forduljon balra, ezt követően szemben megpillanthatja sárga IDA-felíratú táblánkat, mely elvezeti hozzánk

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
 • STÍLUS
  Átutazó, Városlátogatás
 • TELEPÜLÉS
  Budapest
 • SZÁLLÁS TIPUSA
  Panzió ***
 • CÍM
  1112 Budapest, Bod Péter utca 20.
 • NYITVATARTÁS
  01.01-12.31
További találatok: | | | | |
Település ismertető
 • Budapest

  Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja...